Rage 2 ile ilgili yeni bilgiler yayınlandı

Bir çok oyuncu tarafından heyecanla beklenen oyun Rage 2 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirket, son olarak oyunun yol haritasını açıkladı.


Rage 2 ile ilgili liste yayınlandı

Fallout, Elder Scrolls gibi serileri ile tanınan Bethesda Software’in yeni oyunu Rage 2 bir çok oyuncu tarafından heyecanla bekleniyor.
Söz konusu FPS (birinci şahıs nişancı) oyunu hakkında hemen her gün yeni bilgiler yayınlanıyor. Bethesda Software oyunun yayınlanmasına kısa bir süre kala, bugün oyun ile ilgili önemli bilgiler yayınladı. Şirket, oyunun 2019 yol haritasını resmen açıkladı.


Bugün paylaşılan yol haritasına göre Rage 2, neredeyse her ay yeni özellikler sunacak. Bugün paylaşılan yol haritasına göre Rage 2, neredeyse her ay yeni özellikler sunacak. Oyundaki kıyafet ve silah skinleri aydan aya gelişecek, oyuna genişleme paketleri eklenecek.
Grand Theft Auto serisinden alışkın olduğumuz hile Bugün paylaşılan yol haritasına göre Rage 2, neredeyse her ay yeni özellikler sunacak. Oyundaki kıyafet ve silah skinleri aydan aya gelişecek, oyuna genişleme paketleri eklenecek.
Grand Theft Auto serisinden alışkın olduğumuz hile sistemini de içerisinde barındıracak oyun, genişletilebilir hile sistemi sunacak. Bu sistem sayesinde oyundaki hileler sürekli olarak çoğalacak, bu hileleri keşfetmek ise oyunculara düşecek. 

Rage 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10
Intel Core i5-3570, AMD Ryzen 3 1300X CPU
8 GB RAM
Nvidia GTX 780 veya AMD R9 280 GPU
50 GB boş alan

Rage 2 önerilen gereksinimler

Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10
Intel Core i7-4770, AMD Ryzen 5 1600X CPU
8 GB RAM
Nvidia GTX 1070 veya AMD Vega 56 GPU
50 GB boş alan de içerisinde barındıracak oyun, genişletilebilir hile sistemi sunacak. Bu sistem sayesinde oyundaki hileler sürekli olarak çoğalacak, bu hileleri keşfetmek ise oyunculara düşecek. 

Kaynak: shiftfdelete

Yorumlar