Hızlı Ve Öfkeli 9 Fragman Yayında


Dünyanın en popüler filmlerinden biri olan hızlı ve öfkeli serisinin yeni filminin fragmanı yayınlandı.

Dünyanın en popüler aksiyon serilerinden Hızlı ve öfkeli serisi şimdiden sekiz filmde, sinema tutkunları ile buluştu. Seri, eleştirmenlerden geçer not alırken, 6 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etmeyi de başardı.
Bu denli gişe hasılatı elde eden bir yapımın, yan filminin çevrilmesi değil; çevrilmemesi olanak dışıydı. Filmlerin, Vin Diesel'dan sonra en popüler isimleri Dwayne jahsonn (Dünyanın en çok para kazanan aktörü) ve jason statham bir spin-off filmine imza atıyor. İkilinin başrolleri üstlendiği spin-off(yan ürün olarak da nitelendirebiliriz) yapımı Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, 2 Ağustos 2019 tarihinde, beyaz perdede gösterime girecek.
Hızlı ve Öfkeli 8 ise 22 Mayıs 2020'da sinemada yayınlanacak. Söz konusu filmde Dwayne jahsonn ve jason stathamyer almayacak. Bahsi geçen ikili çekimlerine birkaç ay içinde başlayacak dokuzuncu ve onuncu filmin kadrosunda yer alacak. 9. ve 10. filmlerin yönetmenlik koltuğunda ise Star Trek ve True Detective ile tanıdığımız usta isim Justin Lin oturacak.

Yorumlar