Samsung Galaxy Fold Türkiye'ye geliyor! İşte o tarih

Samsung'un katlanabilen ekrana sahip telefonu Galaxy Fold Türkiye pazarına giriyor. Şirketin Türkiye başkanı DaeHyun Kim, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Galaxy Fold'un Nisan sonunda Türkiye'de raflardaki yerini alacağını duyurdu. Peki yeni telefon hangi özelliklerle geliyor?




Samsung'un geçtiğimiz haftalarda San Francisco'da gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde ortaya çıkan Galaxy Fold, dünyanın ilk ekranı katlanabilen telefonu olma özelliğine sahip. Birkaç gün sonrasında Huawei'nin de benzer bir model olan Huawei Mate X'i ortaya çıkarmasıyla ekranı katlanan telefonların sayısı artarken, rekabet de şimdiden kızışmaya başladı.

Yurt dışı fiyatı 1980 dolar olarak açıklanan Galaxy Fold'un Türkiye'ye ne zaman geleceği ise belirsizliğini koruyordu; ta ki bugüne kadar! Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Galaxy Fold'u 27 Nisan itibariyle Türkiye'de satışa sunacaklarını duyurdu. 



GALAXY FOLD TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Katlanabilir ekranlı Galaxy Fold hem tablet hem de telefon olarak kullanabiliyor. Cihazın katlı halinde 4.6 inç büyüklüğünde bir ekran, açık halinde ise 7.3 inç büyüklüğünde bir ekranı bulunuyor. Toplam altı kamerası bulunan cihaz, 4380 mAh büyüklüğünde batarya ile geliyor. Ekran büyüdüğünde üç uygulamayı aynı anda kullanabiliyorsunuz. Yani WhatsApp, YouTube ve Gmail uygulamasını aynı anda kullanma şansına sahip olacaksınız.

Yorumlar