Facebook Sizin Bilgilerinizi Sızdırdı Mı? Öğrenin

Veri skandalı ile teknoloji tarihine kara bir leke vuran Facebook Grubu, birbiri ardına özür dileyip yeni bir skandalı önlemek amacıyla yeni hamleler yapmaya devam ediyor. ABD'de gerçekleştirilen seçimi manipüle eden Cambridge Analytica şirketinin bilgilerinizi sızdırıp sızdırmadığını öğrenenebilmeniz için bugün Facebook üzerinde yeni bir özellik üyelerinin kullanımına sunuldu.




Facebook benim bilgilerimi de sızdırdı mı?


Eğer siz de kişisel bilgilerinizin tehlike altında olduğunu düşünüyorsanız buradaki linke tıklayarak bilgilerinizin güvende olup olmadığını öğrenin.


Eğer sizin kişisel bilgileriniz sızdırılmadıysa; "Mevcut kayıtlarımıza göre, sen veya arkadaşların "This Is Your Digital Life" uygulamasına giriş yapmadınız.
Bu nedenle, Facebook bilgilerin "This Is Your Digital Life" tarafından Cambridge Analytica ile paylaşılmış gibi görünmüyor." Yazısı karşınıza çıkacaktır.


Bilgileriniz Cambridge Analytica ile paylaşılmış ise karşınıza bu konu ile ilgili bir uyarı ekranı çıkacak ve gizlilik için neler yapmanız gerektiği aşama aşama size sunacak. This Is Your Digital Life uygulamasını eğer siz veya kişi listenizden biri kullandıysa verileriniziz sızdırılmış olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtmiş olalım.

Yorumlar