Türkiye'nin ilk ve tek savaş oyunu

   
    Zula, ilk ve tek Türk yapımı ücretsiz Birinci Şahıs savaş oyunudur.
Zula’da kendinizi İstanbul ve Uzungöl gibi Türkiye’nin en ünlü bölgelerinde bulabilecek veya Paris ve Kuzey Irak'a benzer birçok yeri keşfedebilirsiniz. Oyunda, her biri bir birbirinden farklı özelliklere sahip birbirinden etkileyici onlarca farklı harita bulunuyor. Bu haritalar, oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Gerçekçi grafikler eşliğinde kendinizi tamamen Zula dünyasında hissedeceksiniz.

Oyunda seçebiliceğimiz iki taraf bulunuyor: 
Zula: Yabancı istihbarat ekibine dur demek sızdırılan Bordo Bereliler’den Demir, büyük bir silah sevkiyatını ortaya çıkardı ve tüm ikazlara rağmen silahları yok etti. Kimliğinin bilinmesinden sonra karanlıkların içinden intikam ateşiyle Zula dünyaya geldi. 

Gladyo: Körfez savaşından sonra paralı askerlerin bir kısmı, bölgedeki doğal zenginlikleri ele geçirmek adına karanlık işlere bulaştı. Gladyo, bu örgütlerin en güçlülerinden biriydi. İçlerine sızan bir Türk casusunun infazı onlar için kişisel bir intikam haline geldi.
OYUN TÜRLERİ:
 Ölüm Maçı, Sancak Savaşı, Sabotaj veya Aranıyor gibi birçok farklı mod arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca sürekli gelen güncellemelerle birçok yenilik geliyor! Oyunda Vatansever asker ve istihbarat servisinde çalışanlardan oluşan ve farklı hikâyelere sahip toplam 16 ayrı karakter bulunuyor. Geniş mühimmat seçeneğinin içerisinde Türkiye’ye ait ekipmanlar ve silahlar da bulunuyor. Oyunda yer alan 150’den fazla silah seçeneğinin üzerine, zamanla yenileri gelmektedir.
Bu harika savaş oyununda özel karakteristiklerin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. İnanılmaz ödüller kazana bilmeniz için size verilen tüm görevleri tamamlamayı unutmayın!

Kullanıcı istatistiklerinizi güçlendirin,kendi klanınızı kurun ve turnuvalara katılın. Zula’da daha önce hiç görmediğiniz gerçekçi deneyimi yaşayacaksınız.
yabancı ülkelerde de bu oyun oynanmaktadır. Ve görüntü kalitesi neredeyse mükemmel denecek derecede.
Savaşmaya hazır olun!!

Yorumlar