iPhone 8'in görüntü ve özellikleri sızdı

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 8'in görüntülerinin sızdırıldığı iddia edildi.


Popüler cep telefonlarının yeni modellerini sızdırmasıyla ünlü olan  OnLeaks,İphone 8'e ait olduğunu söylediği iki fotoğrafı paylaştı

     
    Fotoğraflar, iPhone 8 ile ilgili önceden sızdırılan bilgilerle örtüşüyor. Home adı verilen tuşun artık olmadığı görülen telefonda, 3D destekli çift ön kamera yer alıyor. Touch ID görevi de gören 'home' tuşunun kaldırılmasıyla birlikte iPhone 8'in göz tarama desteği sunacağı tahmin ediliyor.

Fotoğraflarda, gerçeklik ve alan derinliğini artıran çift arka kameranın da iPhone 8'in arkasına monte edildiği görülüyor. Kaliteli bir fotoğraf deneyimi yaşatmayı isteyen Apple, iPhone 8'deki çift ön ve arka kameralar ile bunu başarmayı umuyor.

ÜRETİMDE SORUNLAR YAŞANIYOR:


iPhone 8'in üretiminde tedarik problemleri olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Önceki yıllarda olduğu gibi, yeni iPhone'un gecikeceği konuşuluyordu. Ancak bu kez iddiaların gerçeğe dönüşmesi kuvvetli ihtimal olarak söyleniyor. Özellikle OLED ekran tedariğinde yaşanan sorunlar, iPhone 8'in gecikme olasılığını artırıyor.





Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı diğer iPhone modelleri olan iPhone 7s ve iPhone 7s+ ile ilgili herhangi bir gecikme söz konusu değil.

Yorumlar